O nama

Golijat d.o.o.

Preduzeće GOLIJAT  je osnovano u Sarajevu i kontinuirano se razvija od 2005. godine. Uspješna i dugogodišnja suradnja sa poznatim brendovima kao sto su: AZZARO, BONATTI, JASMIL, EXTREME INTIMO, SAMSONITE  … , rezultat je visokog povjerenja i ugleda koji smo stekli kod kupaca. Naša osnovna razvojna načela su uvijek pozitivno i uredno financijsko poslovanje, kvalitetan management, realni planovi razvitka i visoki profesionalizam.

U sklopu firme razvijamo vele i maloprodaju na cjelokupnom području BiH i nastojimo maksimalno zadovoljiti sve zahtjeve naših kupaca i partnera.
Misija kompanije je da kvalitet i modu približimo svakom kupcu. Svjetskim trendovima, dizajnerskom modom i robnim markama  omogućava kupcima da kreiraju vlastiti stil.
Dugogodišnje iskustvo, širok izbor robnih marki svih cjenovnih razreda, predanost modnoj misiji i kvalitetu, poznavanje specifičnosti tržista. Dugogodišnje iskustvo firme Golijat d.o.o, nudi širok izbor robnih marki svih cjenovnih razreda, te daje predanost modnoj misiji i kvalitetu, uspjehe postiže predanim, promišljenim biranjem najuspješnijih robnih marki i investicijama u najbolje lokacije sa najsavremenijom opremom. Samo tako omogućavamo da kupovina postane jedinstven doživljaj.

Samsonite kampanje