Dostava i povrat proizvoda

USLOVI KUPOVINE

Postupak, te uslovi kupovine/prodaje robe putem Golijat.ba internet prodavnice definisani su kroz sljedeće parametre: narudžba, plaćanje, isporuka, povrat/reklamacija robe. Isporučioc naručene robe je Golijat d.o.o. Putem internet prodavnice Golijat d.o.o omogućio je kupovinu cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u ponudi. Kupcem se smatra svako pravno ili fizičko lice koje elektronski naruči barem jedan ili više proizvoda, ukupne minimalne vrijednosti od 200KM, ispuni tražene podatke i pošalje narudžbu na golijat.ba.

Sve cijene izražene su u Bosanskohercegovačkoj nacionalnoj valuti, konvertibilna marka (KM), s PDV-om.

PLAĆANJE PROIZVODA

Kupac vrši plaćanje proizvoda po pouzeću.

DOSTAVA PROIZVODA

Proizvodi se šalju brzom poštom i bit će isporučeni u roku od 24h - 48h. Ukoliko je narudžba izvršena u petak, rok za dostavu se računa od ponedjeljka naredne sedmice. 

Za narudžbe preko 200 KM dostava je besplatna. Za narudžbe ispod 800 KM, troškovi dostave iznose 15KM.

POVRAT PROIZVODA

Kupac ima pravo na povrat proizvoda ukoliko su mu greškom isporučeni proizvodi koji nisu naručeni. U tom slučaju, kupac ne plaća troškove dostave.

REKLAMACIJE 

Ako određeni proizvod ima garanciju ili podliježe servisnim uslovima, isto je naglašeno u opisu tog proizvoda. Prava iz garantnog lista se mogu koristiti samo uz predočenje garantnog lista te računa i to za vrijeme trajanja garantnog roka.

Golijat d.o.o. će odobriti povrat robe nakon prijema opravdane reklamacije telefonski, mailom ili pismeno sa detaljnim instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, nadoknadit ćemo vam troškove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju nismo više u mogućnosti isporučiti, ali i ponuditi odgovarajuću zamjensku robu. Kupac ima pravo na reklamaciju ukoliko je došlo do greške prilikom isporuke robe i isporučena roba je pogrešna u odnosnu na robu koja je naručena.